Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Εκλογές ανάδειξης αναπληρωτών για τις θέσεις του Γραμματέα και του Εκπροσώπου Τύπου: Το έργο μας μεγαλώνει και εμπνέει!

Δελτίο Τύπου 7ης συνεδρίασης 


Όπως είχε συμφωνηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση, από την πλειονότητα των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου, στις 8 Οκτωβρίου έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης το 7ο, κατά σειρά από την αρχή της λειτουργίας μας, Δημοτικό Συμβούλιο με τα περισσότερα μέλη να συμμετέχουν ενεργά με ιδέες που απορρέουν τόσο από την επικαιρότητα όσο και από το όραμα των μελών μας για έναν καλύτερο και σύγχρονο Δήμο Παγγαίου με γνώμονα πάντα το μέλλον των νέων και των νεανίδων μας!

Παραλία=Χαλάρωση
Κάτι που μόνο ο Δήμος Παγγαίου μπορεί να σας προσφέρει!

Με σχετική απαρτία, το Σώμα προχώρησε στην ανάδειξη, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναπληρωτών για τις θέσεις του Γραμματέα αλλά και για την θέση του Εκπροσώπου Τύπου, καθώς κρίθηκε αναγκαίο, από την πλειονότητα των μελών του ΔΗΣΥΝ, ότι οι δύο αυτές θέσεις αποτελούν σημαντικές και ουσιαστικές για την οργάνωση και την ομαλή λειτουργία του Συμβουλίου αλλά και για την περαιτέρω διάδοσή του έργου, που καλούμαστε να επιτελέσουμε εις πέρας από την αρχή της λειτουργίας μας. Με την βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας "Zeus Elections", μία εκλογική διαδικασία πρωτότυπη αλλά και πρωτόγνωρη για τα δημοτικά και ελληνικά δεδομένα, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του αναπληρωτή Γραμματέα με τους υποψηφίους (Κρυσταλλία Αντωνιάδου, Άννα-Μαρία Μανατάκη και Θεόφιλο Σοφιανόπουλο) να παραθέτουν τις θέσεις τους και το Σώμα να εκλέγει εν τέλει, για την θέση αυτή, την Κρυσταλλία Αντωνιάδου. Της ευχόμαστε από καρδιάς Καλή αρχή και Καλή σταδιοδρομία στο έργο της!

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, πραγματοποιήθηκε και η αντίστοιχη ψηφοφορία για την ανάδειξη του αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου με τους Αλέξη Βερβερίδη και Βασιλική Σειτίδου να παραθέτουν τις ιδέες τους και το Σώμα να αποφασίζει την θέση να την λάβει η Βασιλική Σειτίδου. Και σε αυτήν ευχόμαστε ότι καλύτερο και Καλή αρχή με τα νέα της καθήκοντα!



Επιπρόσθετα, έπειτα από ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των μελών του Συμβουλίου, αποφασίστηκε η έναρξη όλων των απαραίτητων διεργασιών για την σύνταξη και την αποστολή μίας επιστολής σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Παγγαίου που τελούν υπό κατάληψη αυτή την περίοδο (Γυμνάσια και Λύκεια), έτσι ώστε να γίνει κατανοητό από τους μαθητές ότι η μέθοδος της κατάληψης δεν αποτελεί νόμιμο μέσο έκφρασης και διεκδίκησης των δικαιωμάτων, καθώς και πως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι μέσω των οποίων μπορούν να εκφράσουν τα παράπονά τους τόσο προς την τοπική διοίκηση όσο και προς την κεντρική εξουσία της χώρας μας. Στους μαθητές, επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα αποστολής των αιτημάτων τους στο κεντρικό email του ΔΗΣΥΝ Παγγαίου : disyn@dimospaggaiou.gr .  

Δασικό Χωριό Παγγαίου
Για όσους επιθυμούν την απόλυτη γαλήνη που προσφέρει η φύση!
Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι, για την περαιτέρω ενημέρωσή σας σχετικά με το παραπάνω ζήτημα των καταλήψεων αλλά και για την αποστολή των αιτημάτων σας, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε με κάποιο μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΔΗΣΥΝ είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, η οποία υπάρχει στην δεξιά στήλη του Ιστολογίου μας! 

Προχωράμε μπροστά και στεκόμαστε στους μαθητές με εύλογα επιχειρήματα και λύσεις με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά την ζωή τους στον Δήμο μας! Μένουμε ενωμένοι με ασφάλεια και συνέπεια για ένα καλύτερο μέλλον!