Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Έναρξη νέου κύκλου υλοποίησης προτάσεων ΔΗΣΥΝ Παγγαίου: Συνεχίζουμε δυναμικά το έργο μας!

Δελτίο Τύπου 12ης Συνεδρίασης ΔΗΣΥΝ Παγγαίου


Κατά την διάρκεια της 12ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου, η οποία εκτυλίχθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, έγιναν ορισμένες απαραίτητες ενημερώσεις τόσο από την Διοικητική Επιτροπή του Σώματος όσο και από μέλη αυτού για κάποιες σημαντικές εθελοντικές δράσεις που τελούν υπό την αρωγή μας καθώς και συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις που αφορούν όλο το φάσμα των έργων που ταλανίζουν τους συνδημότες μας.

 Πύργος Απολλωνίας. Κοντά στα Λουτρά Ελευθερών, στην παραλία προς Κάρυανη.

Αρχικά, έγινε σχετική ενημέρωση για την πορεία της πρότασης «Εκπαιδευτική Εθελοντική Δράση», η οποία αναμένεται να κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Μαρτίου. Η ενημέρωση αφορούσε την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Γεώργιο Καλλινικίδη. Επιπλέον, υπήρξε ενημέρωση από την Κρυσταλλία Αντωνιάδου για την πορεία της εθελοντικής δράσης που έχει αναλάβει για τους μικρούς μας φίλους, τα αδέσποτα ζωάκια. Επίσης, υπήρξε και ενημέρωση από την Διοικητική Επιτροπή σχετικά με την λειτουργεία και την εξέλιξη των ομάδων-επιτροπών του Συμβουλίου μας.

Μην μείνετε άπραγοι! Οι μικροί μας φίλοι μας χρειάζονται!


Όσον αφορά την ημερήσια διάταξη, συζητήθηκαν 3 προτάσεις, οι οποίες προερχόταν από παλαιότερες συζητήσεις του Σώματος. Επρόκειτο για τις προτάσεις:

  1. Δυνατότητα στους δημότες να αποπληρώνουν τα δημοτικά χρέη τους και διαδικτυακά, μέσα από την τράπεζα τους ή μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου. 
  2. Γνωστοποίηση της εθελοντικής δράσης του φιλοζωικού συλλόγου “Ελπίδα” του δήμου Παγγαίου & διαφήμιση της σελίδας που διαθέτει στο Instagram.
  3. Καταγραφή των μερών στα οποία συχνάζουν παιδιά και ανάδειξη των πιο όμορφων και επιβλητικών.
Αξίζει να επισημανθεί ότι αυτές προτάσεις-ιδέες εγκρίθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία της απαρτίας από το Σώμα, με την τελευταία μόνο να εγκρίνεται με σχετική πλειοψηφία της απαρτίας (10 υπέρ 7 κατά).

Τέλος, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε ένα τελικό στάδιο εμφάνισής της στο ευρύ κοινό, κάτι το οποίο υπολογίζεται να γίνει μέσα στον Μάρτιο. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς!