Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτη Αναδιάρθρωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου: Νέα μέλη, νέες προσδοκίες και φιλοδοξίες για το μέλλον!

Δελτίο Τύπου 5ης Συνεδρίασης

Κατά την διάρκεια της 5ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου δια τελέστηκε η Πρώτη Αναδιάρθρωση του Σώματος, καθώς κρίθηκε αναγκαίο τόσο από την Διοικητική Επιτροπή όσο και από τα ίδια τα μέλη λόγω των αποτελεσμάτων της καθιερωμένης Τετράμηνης Αξιολόγησης όλων των μελών του συμβουλίου με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του θεσμού που τόσο πολύ πασχίζουμε να αποτελεί πρότυπο για όλους του νέους και τις νεανίδες του Δήμου μας.


Δήμος Παγγαίου: ένας επίγειος Παράδεισος!

Με βάση την άνωθεν θεματολογία, αποφασίστηκε η άμεση παραίτηση-αποχώρηση 9 μελών του συμβουλίου, και συγκεκριμένα των Ιωάννη Παναγιωτίδη, Δημήτρη Βορδοναράκη, Θανάση Πατσιά, Αλέξανδρο Μασάτη, Ηλία Βαριά, Γιώργο Καψάλη, Παναγιώτη Παρασχιάκο, Χρήστο Σκλαρή και Παράσχο Βαρύτη. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Παγγαίου τους ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς του για την παρουσία τους αυτούς τους 4 μήνες και τους εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι και να κάνουν από και στο εξής στην ζωή τους! Οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές για ότι θελήσουν!


Προεδρείο ΔΗΣΥΝ Παγγαίου

Επιπλέον, τις 9 κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν καλούνται να καλύψουν τα νέα μέλη εν ονόματι Γιώργος Βερβερίδης, Αντώνης Βενετσάνος, Καλλιόπη Ντρέτσα, Ελπινίκη Δήμου, Άννα-Μαρία Μανατάκη, Στέλλα Στάμου, Ευαγγελία Κυρανούδη, Χαρίκλεια Χωλίδου, Βασιλική Σειτίδου. Τα άνωθεν νέα μέλη συμπλήρωσαν αυτοβούλως την αίτηση που είχαμε ανεβάσει προ πολλού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και για την ένταξη τους τηρήθηκε η σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Αρχικά η ένταξη  των μελών έγινε στα  κενά που υπήρχαν στη κάθε δημοτική ενότητα. Στη συνέχεια αποφασίστηκε πως η Μαρία-Κλεοπάτρα Γούλα, Θεόφιλος Σοφιανόπουλος και Κρυσταλλία Αντωνιάδου θα αποτελούν αναπληρωματικά μέλη. Αυτό σημαίνει πως αν σε μια συνεδρίαση είναι παρόντες και οι 33 , αυτοί μπορούν να συμμετέχουν και να προτείνουν στις συνεδριάσεις, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου. Αν λείπει κάποιος σύμβουλος τότε τον αναπληρώνει αυτός που έκανε πιο νωρίς την αίτηση. Τέλος , αν αποχωρήσει κάποιο μέλος οριστικά τότε παίρνει τη θέση του ο αναπληρωτής που έκανε πιο έγκαιρα την αίτηση εγγραφής.

Τέλος θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη στην 'οικογένεια' του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας και να τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή αρχή και σταδιοδρομία με γνώμονα πάντα την εναπρόσκοπτη και ανιδιοτελής προσπάθεια από μέρους τους για ένα καλύτερο και πιο σύγχρονο Δήμο Παγγαίου που όλοι ονειρευόμαστε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ακατάπαυστα. Καλή αρχή και τα καλύτερα έπονται!!!